Facebook

"ZAJEDNO SMO JAČI BEZ GRANICA"

 16.09.2013.god.

 

Emitovanje redovne rublike "Zajedno smo jači bez granica" kroz emisiju "Lufting",uticaće se na podizanje svesti o približavanju našeg društva na putu evropskih integracija. Negovanjem saradnje između opština i nevladinih organizacija značajno se doprinosi poboljšavanju i rešavanju značajnih problema na putu evropskih integracija. Nevladine organizacije i različita udruženja kroz svoje projekte i radionice, rešavaju  mnoge društvene probleme. Takođe putem Nevladinog sektora pruža se mogućnost stanovništvu da utiče i kreira  svoju okolinu kroz različite aktivnosti koje organizuju NVO uz podršku grada, republike, ministarstava, i ostalih donatora.  

Problem koji smo uočili na teritoriji grada Kraljeva je otpor stanovništva,kao i različite predrasude o uticaju, važnosti i mogućnosti delovanja nevladinih organizacija.

Cilj projekta je: 

-Podsticanje saradnje između udruženja,

-Promovisanje zajedničkog rada lokalne samouprave i udruženja,

- Podizanje svesti stanovništva o značaju delovanja udruženja,

- Obogaćivanje programske šeme medija,

-Promocija evropskih integracija i informisanje mladih i ostalog stanovništva o svrhi i postojanju nevladinih organizacija.

-Edukacija mladih i ostalog stanovništva o evropskim integracijama,  zajedničkom delovanju i mogućnostima rešavanja problema kroz saradnju sa nevladinim sektorom. 

 

 

 

 

Nema više članaka u ovoj kategoriji. Ako se prikazuju potkategorije, one mogu da sadrže članke.