Facebook

„VIRTUELNI OMLADINSKI KULTURNI CENTAR “

mali vkc okapril 2015.g.

“Virtuelni Omladinski Kulturni Centar“ putem bloga ce pruziti mogucnost za najave aktivnosti mladih i srednjoskolaca koji bi oni sami mogli da objavljuju. Mladi ce svoje radove i aktivnosti moci da izraze kroz teks, sliku , blog, i on- line galeriju. Sajt bi sluzio za podsticanje mladih da kreativno provedu svoje slobodno vreme i usmere svoje misli ka pozitivnim stvarima kao i podrsci rada na sebi.

Sajt “Virtuelni Kulturni Centar“ pomocice nam kao platforma da na sto efikasniji nacin promovisemo sajt “Virtuelni Omladinski Kulturni Centar“ . Pomocu ovog sajta svi mladi moci ce da prezentuju svoj kreativni rad u galeriji bio iz oblasti knjizevnosti, primenjene umetnosti, slikarstva, sporta, glume…

Javno izlaganje radova pred publikom dovodi do veceg samopouzdanja i efikasnijeg napredovanja u radu. Uz pomoc sajta “Virtuelni Omladinski Kulturni Centar“ (VOKC) pruzice se mogucnost svima da izlazu svoje radove iz razlicitih svera interesovanja.

Sajt “Virtuelni Omladinski Kulturni Centar“ trenutno je u izradi , prezentacija sajta bice u junu. Ovaj projekat realizuje NVO“Plave senke“ uz podršku Grada Kraljeva.